STW Vossenjacht Jeugd/junioren 2021

Schrijf het vast in de agenda: zaterdag 27 maart om 15 uur achter de hoofdingang van het Arboretum (reservedatum bij slecht weer zaterdag 10 april). We willen dan graag met de jeugd het ‘schaatsseizoen’ afsluiten. Want wat was het een raar seizoen. We stonden iedere week weer voor keuzes, schaatsen? carpoolen of niet, wachten of wandelen, enfin, tot de keuze voor ons werd genomen en de jeugd niet meer mocht schaatsen. Inmiddels is de bostraining als alternatief een klein beetje ingeburgerd en daarom: de elfstedenvossenjacht.

 

Voor wie: voor alle jeugdleden. Iedereen mag ook een vriendje/vriendinnetje mee nemen om onze geweldige club te promoten. De meeste zijn er immers een paar weken geleden achter gekomen dat schaatsles nog zo gek niet is. Dus heb je een vriendje/vriendinnetje die dat wel wil, neem haar/hem lekker mee!

 

Klein tipje van de sluier: De vossen staan verspreid in het Arboretum (lekker coronaproof) en de kinderen gaan in kleine groepjes op zoek naar de vossen, waar ze een activiteit moeten uitvoeren waarmee ze de elfstedenkaart kunnen vullen. Aan de inwendige mens (kind) wordt gedacht, al zijn pannenkoeken helaas nog niet te organiseren.

 

Houdt je mail in de gaten, de uitnodiging volgt binnenkort!

Erica, Lindy en Els

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.