Trainer worden?

Elk jaar zijn er vele trainers actief om leuke en leerzame trainingen te geven.  Nieuwe trainers zijn welkom! Lijkt het je leuk om anderen de fijne kneepjes van het schaatsen aan te leren, ga dan eens kijken op onderstaande site van de KNSB. Uiteraard kun je ook even bellen voor informatie.

Start opleidingen 21-22

Komend maand november 2021 starten  er weer SL2 (basiscursus) en ook de ST3 opleiding.

De SL2 opleiding kan voor het theoretische gedeelte online worden gevolgd (start 16 nov), met daarnaast het praktische gedeelte in Utrecht, Breda, Groningen va nov 21, en in voorjaar 2022 diverse locaties.

De ST3 opleiding is reeds afgelopen week gestart, maar mocht je interesse hebben, dan is een telefoontje naar de KSNB gewenst om te horen of je nog kan aansluiten.

Heb je hiervoor interesse – laat het weten!

Info over trainersopleidingen – nu ook (gedeeltelijk) online 

Er zijn nu ook mogelijkheden om een deel van de opleiding online te volgen. Dit geldt voor het theoretische gedeelte. Daarnaast blijft er een praktisch onderdeel, welke op locatie gevolgd zal worden.

Meer informatie over de inhoud van de diverse niveaus is te vinden op de KNSB website

KNSB opleidingskalender

Voor meer informatie over alle cursussen:

Schaatstrainer- en begeleider

STW afspraken 

STW vergoedt de cursuskosten, waarbij dan wel wordt verwacht dat je min. 2 jaar (SL2) of min. 3 jaar (ST3) (winter)training geeft op het ijs.

Als je interesse hebt voor cursus zal de trainerscoordinator (Harry Hansma) eerst een persoonlijk gesprek voeren, en aanvullende informatie geven, om zo elkaars (STW/kandidaat) verwachtingen te kennen. Daarna een definitief besluit door TC, en kun je je inschrijven.

Heb je interesse?

Laat het weten! Neem contact op met de trainerscoordinator.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.