Uitnodiging IJzersterk Lezing

Woensdag 4 maart organiseert IJzersterk een schaatsgerelateerde lezing waarvoor ook alle STW-leden van harte uitgenodigd worden. De lezing zal worden gehouden door Jurre Trouw. Hij heeft als oud-topsporter, fysiotherapeut, bewegingswetenschapper, en schaatscoach veel ervaring op het gebied van trainen en techniek.

De lezing zal om 20:00 uur plaatsvinden in het Forum gebouw van de universiteit (lokaal 317). Aangezien het gebouw niet vrij toegankelijk is in de avonduren, zal ik de deur openen voor hen die komen voor de lezing. Mocht ik op het moment niet bij de ingang staan, zouden zij mij kunnen bereiken op mijn mobiel: 0612690741.

Mochten jullie nog vragen hebben over deze lezing, dan hoor ik dat graag! Met vriendelijke groet, Sonja Beers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.