Zaterdag 22-12-2018: STW Kersttocht naar Leersum, Heulweg 2.

Beste STW-ers, ook ouders, echtgenoten, levenspartners en verzorgers !

 

Zaterdagochtend 22 december is het opnieuw zo ver; de jaarlijkse STW kersttocht met als einddoel Leersum. Daar gaan we even gezellig bijpraten en zijn ook alle betrokkenen welkom die zich niet fysiek willen of kunnen inspannen !

Op de Heulweg 2 bij Camping van Eem in Leersum zullen we zo rond 11. 15 uur van appelgebak, koek, chocolademelk, limonade, thee & koffie gaan genieten waarna we zo rond 12.00 uur de terugtocht weer zullen aanvaarden.

We streven naar 2 vertrekpunten;

  • Eentje vanuit Wageningen; adres generaal Foulkesweg 86 bij Hendrik van de Beek thuis
  • Eentje vanuit Zeist (voor de Utrechtse enclave binnen STW); adres Prof Lortzlaan 2D bij Klaas van den Berg thuis
  •  We verdelen zowel de Wageningen groep in een groep die door het bos gaat en eentje die over de weg zal gaan. Vanuit Zeist is er alleen een MTB groep

Het zou leuk zijn als opnieuw zoveel mogelijk STW-ers deelnemen. Natuurlijk zijn ook dit jaar weer vrienden van de club welkom en willen we ook graag de jeugd laten aanhaken. Op de fiets of anders bij de SPECIALE BOSTRAINING, die vanaf Camping van Eem zal starten.: Om 10.15 uur.

Elke ploeg krijgt een eigen wegkapitein. Over de weg is dat Rudolf Barkhuijsen. Door het bos zijn dat Klaas van den Berg ( Zeist) en Peter Vlaar ( Wageningen). De bosgroep willen we splitsen waardoor we nog een 2e en wellicht 3 e kapitein zoeken ( meldt je aub aan) We passen de groepen aan op snelheid en de route kan je via Peter Vlaar digitaal vooraf krijgen en is ook hieronder gevoegd.

We verzamelen vanaf 08.30 uur en vertrekken om 08.45 uur. Vanuit Wageningen fietsen de weg en de 1e MTB groep gezamenlijk tot aan de Defensieweg in Rhenen (ongeveer 12.5 km). De 2e en 3e MTB ploeg volgen een 5 minuten later. Naar Leersum is het nog een kleine  17.5 km vanaf Rhenen.

https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1-Z4XNLZfH-FVPSH7szhaJql6sxs&ll=51.999813482336734%2C5.479574975105834&z=13

Onderweg zijn er een aantal shortcuts te nemen voor als je de afstand wat te lang vindt of pech hebt gehad  en dat geldt ook voor de terugtocht. De afstand Wageningen- Leersum bedraagt 20 km rechtstreeks over de weg. Wie het hele stuk door het bos mee wil gaan moet vooraf nog wel een  verplicht mountainbike vignet kopen ivm de speciaal voor ons geprepareerde mountainbikeroutes. Dat kan oa bij Roel Peereboom in Wageningen; kosten 5 Euro

De kosten voor koek en zopie in Leersum zullen ook 5 Euro- bedragen. Als je een appeltaart of ander baksel meeneemt of laat bezorgen is de bijdrage 2 Euro.  De STW jeugd hoeft niet te betalen. We hopen aan het evenement financieel nog wat over te houden en wat we overhouden gaat dan naar de Skeelerbaan die STW in Noord West bezig is te helpen realiseren.

Zorg in ieder geval dat je fiets geprepareerd is en dat je geld mee hebt. En dat je om 11.15 uur op de Heulweg bent ( ook ouders, verzorgers, echtgenoten, levenspartners)

Opgeven kan via Hendrik van de Beek (olrikbk@gmail.com), Jolle Landman (jolle.landman@gmail.com) en Klaas van den Berg (berg-klaasvanden@live.nl)

Tot de 22 e

Klaas van den Berg/Hendrik van de Beek/Jolle Landman