Aanbieding voor STW-leden van onze sponsor Pieter ten Kortenaar

Beste leden van STW,

U bent bij dezen hartelijk uitgenodigd voor een gratis en vrijblijvende APK van uw racefiets of mountainbike. Racefietsfluisteraar heeft de afgelopen twee jaar deze service al geboden aan de studentenwielersportvereniging Hellingproof in de vorm van een clinic. Omdat ook velen van jullie klant zijn bij mij een uitnodiging aan u allen. De clinics zijn bedoeld om onderliggende slijtage vroegtijdig op te sporen en wat bij te leren over uw fiets. Vergelijkbaar met de APK van uw gebit of auto dus (maar dan gezelliger.) 

Tijdens de clinics, die zullen plaatsvinden op de dinsdagavonden in mijn werkplaats, nemen we samen met een handvol andere STW-leden uw racefiets of mountainbike onder de loep. Terwijl we uw fiets nalopen kan ik vaak al wat klein onderhoud en afstelwerk doen. Het tijdens de check uitgevoerde handwerk is dus gratis, evenals de avond zelf. Eventueel te vervangen materialen (remblokjes, banden etc.) zal ik wel factureren. Als u wilt en als er meer onderhoud nodig is, krijgt u van mij een prijsindicatie en kunt u na afloop een afspraak maken om uw fiets verder te laten repareren.

De clinics/APK’s starten om acht uur ’s avonds en we gaan door tot een uur of tien. Het is mogelijk om later te komen, eerder te vertrekken of een individuele afspraak voor overdag met mij te maken door te mailen met pieter@racefietsfluisteraar.nl. Kortom, iedereen komt aan de beurt. 

Bij belangstelling graag een mail aan pieter@racefietsfluisteraar.nl , met daarbij uw naam, adres en emailadres. Daarna ontvangt u een rooster waarop u zich kunt inschrijven voor een specifieke datum. Mocht u het idee hebben dat er weinig tot niets mis is met uw fiets, maar toch graag een clinic bijwonen, wilt u dan uzelf wat verder in de tijd inplannen? 

De avonden vinden plaats aan de Anna van Hoevellstraat 4, 6702 DD te Wageningen. Dit is helemaal aan de westzijde van Wageningen, op het nieuwe bedrijventerrein Nudepark II. Meer details volgen nog. 

Let op: één fiets per STW-lid per avond per jaar. Als u meer sportfietsen heeft, kunt u deze uiteraard ook gewoon laten onderhouden, maar dat staat dan los van de clinics. 

Vriendelijke groet,

Pieter ten Kortenaar (Racefietsfluisteraar)

  1. Heeft uw fiets dringender onderhoud nodig? Maak dan snel een afspraak door me een mailtje te sturen. U ontvangt 10,- korting en bent daarna alsnog welkom om een keer mee te kijken op dinsdagavond, ook als uw fiets geen onderhoud meer behoeft. Geeft u even aan dat u lid bent bij STW?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.