Aanvraag schaatsabonnementen seizoen 2020-2021

Het vorige schaatsseizoen moest in maart voortijdig beëindigd worden i.v.m. de lockdown regels ter beperking van de verspreiding van het Coronavirus.

Inmiddels worden de regels weer versoepelt. De huidige stand van zaken is dat binnensporten weer mogelijk is en half-overdekt dus ook. Het is nog even de vraag wat er vanaf het nieuwe schaatsseizoen precies mogelijk is in Triavium en op de Vechtsebanen.

Denk daarbij aan het maximum aantal schaatsers, wel of niet tegelijk op de ringbaan én ijshockeybaan, wel of niet 1,5 meter afstand houden bij het aantrekken van schaatsen en het gebruik van de kleedruimte/douches.

Waarschijnlijk komt er een protocol waarin aangegeven wordt, waar je je precies aan moet houden op de baan. Allerlei mogelijkheden worden bekeken om zoveel mogelijk als in eerdere seizoenen te kunnen schaatsen en toch veilig voor besmetting te zijn.

Lees  verdere informatie over verantwoord sporten in tijden van Corona:

 

STW wil in ieder geval alvast beginnen met de voorbereiding van het schaatsseizoen door de aanvraag van de abonnementen op te starten.

Aanvraag

De inventarisatie van de abonnementen is voor bestaande leden in het begin van de zomervakantie gepland om Harry Hansma en mij voldoende tijd te geven voor de indeling.

De aanmelding verloopt uitsluitend via het Internet Aanvraagformulier (Lees eerst de toelichting). Bestaande leden moeten dit formulier uiterlijk 1 augustus 2020 inzenden. Als groepen te vol zijn dan wordt de volgorde van inschrijving als selectiecriterium gehanteerd. (Nieuwe) leden, die na de inschrijvingsperiode hun aanvraag indienen, kunnen dus alleen nog geplaatst worden als er nog plaats is op de voor hun niveaugroep beschikbare trainingsuren.

 

Indeling

De beschikbare uren zijn gelijk aan vorig jaar. Als de aanvragen binnen zijn worden deze door de ledenadministratie en trainingscoördinator verwerkt tot  homogene trainingsgroepen van ongeveer 15 personen.

Mochten we leden niet kunnen plaatsen op basis van de verstrekte informatie op het aanvraagformulier, dan zullen we nader overleggen om te kijken welk alternatief we kunnen bieden.

In september, voor het begin van het ijsseizoen wordt per mail bekent gemaakt op welk(e) trainingsu(u)r(en) je bent ingedeeld.

 

Wedstrijdlicenties moet je persoonlijk rechtstreeks aanvragen bij de KNSB. http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/

Leden van STW die willen shorttracken in Nijmegen kunnen zich vanaf 1 juli aanmelden bij de training van NSV.  https://www.nijmeegseschaatsvereniging.nl/index.php?page=25&sid=1  STW organiseert zelf geen shorttracktrainingen dus je traint in een groep van NSV en betaalt het abonnement ook rechtstreeks aan NSV.

 

Pasje nog bruikbaar

Wie nog een pasje heeft van vorig jaar, kan dat dit jaar gewoon weer gebruiken, dat wordt dan geactiveerd voor je trainingsu(u)r(en) van dit jaar (zowel voor Nijmegen, als voor Utrecht).  Heb je nog geen pasje voor Nijmegen, dan kun je dat bij de kassa van Triavium laten maken voorafgaand aan je eerste training. De Utrechtse abonnementspasjes voor nieuwe leden zullen we zoveel mogelijk op de eerste training aan jullie uitdelen.

 

Openingsdata ijsbanen voor abonnementhouders (onder voorbehoud) Utrecht  zaterdag 26 september 2020 tot xx maart 2021.  Nijmegen  maandag 28 september 2020 t/m zondag xx maart 2021 m.u.v. de kerstvakantie.

 

Reacties

Met vragen kun je terecht bij ledenadministratie@stw-site.nl . Als je de afgelopen jaren bij STW geschaatst hebt, maar je wenst voor de komende winter geen abonnement, meldt dat dan bij mij. Dan weten we dat we geen aanvraag meer van je hoeven te verwachten.

 

Floor van der Wilt, ledenadministratie@stw-site.nl, 0317-426310

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.