Eindejaarstocht STW zaterdag 24 december 2022 – zou het zo mooi worden!?

Eind 2020 en eind 2021 zat het er door Corona niet in. We moesten ons traditionele, sportieve verbroedingsuitje schrappen. Nu de najaarsgolf 2022 aan het wegzakken is, hebben we er alle vertrouwen in dat we weer op pad kunnen voor de eindejaarsfietstocht!

 

Hopelijk wordt het net zo mooi als op de spetterende foto. Zelfs als er geen bergen, sneeuw of stralende zon is die dag. Hoeft ook niet, want voor STW’ ers is het al genoeg om over de grenzen van de gebruikelijke trainingsgroepjes gezellig op pad te kunnen en helemaal als ‘Wageningen’ dan ‘Zeist-Utrecht’ ontmoet onder het genot van een warm drankje en een lekkere versnapering. Dat gaat weer lukken, want we zullen we gastvrij ontvangen worden nabij Leersum.

 

De praktische kant:

Aanmelden

Bij de Activiteitencommissie (accie@stw-site.nl of voor deze activiteit jolle.landman@gmail.com).

Vertrek Wageningen MTB

Gezamenlijk om 8.30 uur bij Hotel de Wereld.

 

Vertrek Zeist-Utrecht MTB

Gezamenlijk om 9.15 uur (als je een kwartier eerder komt dan krijg je nog koffie van Klaas.) vanaf de Prof. Lorentzlaan 2-D in Zeist.

 

Rustplaats

Met warm drinken en lekkers: Heulweg 2, 3956 KR Leersum. Daar zijn we te gast in de Kantine (wanneer je terrein van boerderij oprijdt, doorrijden tot paardenstal en dan links en nogmaals links…- kantine is één van de ‘lage’ stallen). Beide groepen zijn hier tussen 11.15 en 12.00 uur.

 

Kosten

5 euro contant meenemen als vergoeding voor de verzorging in Elst en een bijdrage voor de jeugdcommissie van STW.

 

Route

Gaat over de MTB-routes op de Utrechtse heuvelrug. Vanuit Wageningen is dat uit en thuis iets meer dan 75km, maar inkorten en het asfalt nemen is mogelijk. Graag communiceren zodat we niet onnodig iemand zoeken die ‘kwijt’ is. Houdt rekening met een aankomst thuis in Wageningen tussen 14.00 en 14.30 uur als je de hele route mee gaat.

 

Vignet

Op de MTB-routes van de Utrechtse heuvelrug waarover we rijden moet je een vignet hebben. Aan te schaffen o.a. bij Roel Peerenboom.

 

Racefiets of Gravelbike?

Niet op de MTB: Je kunt ook over het asfalt of via gravelpaden naar Leersum komen. Geef je gewoon op, dan kunnen we voor voldoende eten en drinken zorgen en ook doorgeven met wie je samen kunt rijden. Je moet wel zelf uitrekenen hoe laat je moet vertrekken om rond 11.15 uur bij de Kantine te zijn.

 

Zegt het voort en komt allen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.