Gezellige prijsuitreiking STW Clubkampioenschappen met lekkere stamppot

 

Op 3 maart organiseerden de activiteitencommissie en het bestuur een stamppotavond met de prijsuitreiking van de clubkampioenschappen.

De 2 wedstrijdronden in Utrecht en Nijmegen zijn goed bevallen hoewel Corona ook nog wel roet in het leven heeft gegooid. Dat leverde onder meer een verrassende clubkampioen op bij de heren senioren.

De avond werd afgetrapt door José Koumans en Ronald Zom die het startsein gaven voor het buffet van 3 soorten stamppot met allerlei lekkere extra’s alsook met worst, gehaktballen of vegetarische balletjes met jus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daarna hield Ronald een vlammend betoog over hoe fijn het was dat we elkaar zo weer samen konden zien en het belang van verbinding in STW. Daarom wordt ook de STW estafette georganiseerd waarbij iedereen wordt uitgedaagd om in groepjes en via allerlei activiteiten het estafettestokje zolang mogelijk in beweging te houden. Het estafetteweekend richting de zomer wordt z.s.m.  bekend gemaakt.

…..en toen kon de prijsuitreiking beginnen…….

Jan Heeres en Flip van Leeuwe organiseren al 25 jaar de clubkampioenschappen. Omdat Jan op vakantie was nam Laurens Vogelezang de honneurs waar en reikte samen met Flip op humoristische wijze de prijzen uit. Enkele prijswinnaars waren nog op vakantie en zullen hun prijzen nog snel ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De uitslagen clubkampioenschap STW 2022  zijn hier terug te lezen. STW Clubkampioenschap – deel 2 Nijmegen – uitslag_tussentijden

Flip riep alle families nog op volgend jaar mee te doen voor het familieklassement. Dit jaar ging deze prijs naar de familie van den Berg.

 

Tijdens de borrel en napraat vonden verschillende items van afgeschreven clubkleding hun weg naar STW-ers die het geluk hadden dat ze de passende maat hadden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.