Willemiek Kamper en Gijs van Dorst overall Clubkampioenen

Gisteren is deel 2 van de clubkampioenschappen STW gereden in Nijmegen. Bij de dames behaalde Willemiek Kamper de eerste plaats en bij de heren zegevierde Gijs van Dorst. De wedstrijd verliep van een leien dakje. Aan het eind van het programma was er nog tijd voor een aantal extra ritten 3000 m zodat iedereen zijn energie kwijt kon. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 3 maart op de STW clubavond (met eten) in het clubhuis van TCW. De uitslagen zijn hier na te lezen.

uitslagen clubkampioenschap STW 2022

STW Clubkampioenschap – deel 2 Nijmegen – uitslag_tussentijden

 

We kunnen nu ook weer met meer personen bij elkaar komen, daarom wordt het een gezellige STW- clubavond met o.a. een stamppotbuffet, op   donderdagavond 3 maart  vanaf 18 uur bij TCW in Wageningen.

Daar kunnen we weer eens bijpraten over alle ontberingen en onder het naborrelen plannen maken voor nieuwe (sportieve) uitdagingen.

 

Alle STW-leden zijn welkom. Nadere info over de aanmelding voor de maaltijd volgt nog, maar zet de datum alvast in je agenda.

Dat geldt zeker voor alle medaille- en wisselbeker winnaars,  want een onderdeel van de avond is de “Medal plaza”- uitreiking.

foto van de clubkampioen en nummer 2, fotograaf Ben Schaap

Als jullie nog foto’s gemaakt hebben van de Clubkampioenschappen stuur die dan naar internetcie@stw-site.nl en ijskrabbels@stw-site.nl

Bijgaand een sfeer- impressie

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.