Nieuws

Schaatsseizoen ten einde i.v.m. corona virus

Op 12 maart 2020 heeft de Rijksoverheid nieuwe maatregelen getroffen wegens actuele ontwikkelingen rondom het corona virus.

We hebben als bestuur van STW na overleg met de trainingscoördinator, besloten om het schaatsseizoen 2019-2020 per direct af te sluiten vanwege het corona-virus. Dit betreft zowel Nijmegen als Utrecht. Er zullen geen ijstrainingen meer zijn, het diplomaschaatsen voor de jeugd gaat helaas ook niet door. Zoals jullie ongetwijfeld hebben gehoord, heeft de regering tot 31 maart bijeenkomsten met meer dan 100 deelnemers verboden. Hierom heeft de ijsbaan in Utrecht haar baan per direct gesloten. Triavium heeft nog geen besluit genomen maar NSV heeft al wel alle trainingen stopgezet. Die lijn volgen wij ook. Daarbij sluiten we bovendien aan bij de oproep van de KNSB en het NOC/NSF om alle trainingen en andere clubbijeenkomsten af te gelasten.

 

Wij vinden het natuurlijk heel jammer dat het seizoen op zo’n abrupte nare manier tot stilstand komt, maar we rekenen op jullie begrip. Wat dit alles gaat betekenen voor het zomerprogramma is nog niet bekend. Zodra we meer weten, laten we dat horen.

 

Namens het bestuur,

 

Laurens Vogelezang

 

Voor vragen of reacties mail naar voorzitter@STW-site.nl of secretaris@STW-site.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *