Ijsbanen open – lees alle maatregelen goed door!!

Met ingang van 15 januari kan er weer geschaatst worden op onze normale trainingsuren in Utrecht en Nijmegen. De jeugd kan 15/01 al aan de slag en de andere trainingsgroepen vanaf maandag.

Voor Nijmegen is een protocol bijgevoegd. Corona maatregelen Triavium verenigingen met uitzondering CTB 15 januari 2022. Lees hieronder ook de aanpassingen m.b.t. het omkleden en de 1,5 meter regel.

Voor Utrecht kan er geschaatst worden onder leiding van een trainer “Vanaf maandag 17/1/22 volgen we geen blokkenschema meer maar ons normale programma.”  We weten dus niet of er een QR-code gescand moet worden, mondkapjes gedragen moeten worden en of de kleedruimten gebruikt mogen worden. Wees overal op voorbereid en houd de Sportity-app en de site van de baanvereniging in de gaten https://www.bv-utrecht.nl .

Aanpassingen Triavium, omkleden

Het schaatsen is weer mogelijk in Triavium. Na de eerste ervaringen van afgelopen zondagochtend en maandagavond willen Triavium, NSV en RSC het omkleden bij de Ringbaan aanpassen. Voor de IJshockeybaan verandert er niks.

Vooral op maandagavond is het tussen de drie trainingsuren té druk voor veilig omkleden bij de Ringbaan, op 1,5 meter van elkaar bijvoorbeeld. Ook verwachten we die drukte bij de trainingen van de avonden van dinsdag, woensdag en donderdag. Daarom wat aanpassingen van wat je gewend bent.

Kom op tijd om de kassa te passeren voor controle van de Coronapas + Identiteitsbewijs! Kleed je vlot om, om zo bijtijds het ijs op te gaan, vooraf aan de start van de training. Kleed na trainen je vlot om, om zo de omkleedplek snel te verlaten.

  1. Voor de trainingen van onderstaande dagen en uren is een afspraak gemaakt door Triavium, NSV, RSC voor verschillende omkleedplekken per trainingsuur. Zie hieronder.
  2. Het verzoek aan elke schaatser op deze uren om vooraf aan de training niet te vroeg naar de omkleedplek te gaan, en snel om te kleden om het ijs op te gaan. Wacht zonodig na binnenkomst via de poortjes beneden in de hal bij café Pierre.
  3. De poort van de Funbaan sluit bij de start van de trainingen wordt dan niet meer geopend tot het einde van de training. Kom dus op tijd!
  4. Het verzoek aan elke schaatser op deze uren om na de training zo snel als mogelijk om te kleden en de omkleedplek snel te verlaten. Dus niet blijven om na te praten met andere schaatsers!
  5. Hou 1,5 meter afstanden draag je mondkapje totdat je het ijs opgaat en doe deze weer op zodra je van het ijs afkomt.

Dringend verzoek aan elke deelnemer aan trainingen om hier aan mee te werken. Aan bestuur van verenigingen het verzoek deze afspraken onder de leden te verspreiden!

Maandagavond

18.00 – 19.15 – wedstrijdtraining – buitenkant van de ringbaan, de gebruikelijke omkleedplek.

19.30- 20.45 – recreantentraining – bij de Funbaan, alle ruimte rondom het ijs gebruiken voor omkleden – de entree en het verlaten van het ijs is bij de finish van de ringbaan (bovenaan de trap vanuit de entreehal)

21.00-22.15 – recreantentraining – buitenkant van de ringbaan, de gebruikelijke omkleedplek

Woensdagavond

18.30-19.45 – wedstrijdtraining – bij de Funbaan, alle ruimte rondom het ijs gebruiken voor omkleden – de entree en het verlaten van het ijs is bij de finish van de ringbaan (bovenaan de trap vanuit de entreehal)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.