Schaatsen in tijden van Corona

Lies Veltman doet verslag van haar creatieve invulling 

Ook dit jaar verloopt het schaatsseizoen door Corona wederom wat anders dan de bedoeling was. Met een goede start van 2 trainingen per week en 2 marathons (die best goed verliepen) was het wel even balen dat de boel weer op slot ging.

Maar dit jaar ga ik creatiever om met de mogelijkheden die er wel zijn. Zo heb ik de afgelopen 3 weken (met de avond lock-down, voordat Nijmegen helemaal dicht ging) toch aardig wat kunnen schaatsen in Nijmegen, Deventer en Utrecht.
Eigenlijk ook wel eens leuk om verschillende banen te beleven en een 400 meter baan is ook erg fijn om weer eens op te schaatsen.

Doordat iedereen op andere tijden aan het schaatsen is, mis je wel je schaatsmaatjes en is het zoeken naar een groepje waar je lekker bij kunt aansluiten. De trainers (Coen en Sander) maken voor elke week een mooie training om zelf uit te voeren. Soms is het wat lastig gezien de drukte op de baan, maar een leidraad hebben geeft toch wat meer voldoening dan zomaar wat rondjes te toeren, bedankt top trainers!

 

 

Ook ondernemend aan de slag met je schaatstrainingen? Stuur je verhaal met wat foto’s aan de webredactie.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.