Inschrijven schaatstrainingen STW voor het seizoen 2022/2023

Vanaf nu (begin juli) start de inventarisatie voor de STW-ijstrainingen.
Vooralsnog gaan wij er van uit dat de trainingen plaats kunnen vinden zonder Corona beperkingen.
De aanmelding verloopt uitsluitend via het Internet Aanvraagformulier: https://forms.gle/xVHDxTcyjkDHYvb58 De huidige leden moeten dit formulier uiterlijk 15 augustus 2022 inzenden. Als groepen te vol zijn dan wordt de volgorde van inschrijving als selectiecriterium gehanteerd. (Nieuwe) leden, die na de inschrijvingsperiode hun aanvraag indienen, kunnen dus alleen nog geplaatst worden als er nog plaats is op de voor hun niveaugroep beschikbare trainingsuren. Nieuwe leden kunnen dit formulier ook gebruiken om zich aan te melden als lid.

Indeling
Bij de beschikbare uren gaan we uit van de situatie zoals die voor vorig jaar was. Als de aanvragen binnen zijn worden deze door de ledenadministratie en trainingscoördinator verwerkt tot homogene trainingsgroepen van ongeveer 15 personen.
Mochten we leden niet kunnen plaatsen op basis van de verstrekte informatie op het aanvraagformulier, dan zullen we nader overleggen om te kijken welk alternatief we kunnen bieden.
Rond 1 september, wordt per mail aan de aanmelders bekend gemaakt op welke trainingsuren ze zijn ingedeeld.
De Utrechtse abonnementen en de abonnementen voor het jeugdschaatsen N54 worden dan door de ledenadministratie van STW aangevraagd bij de Baanvereniging Utrecht en Triavium. Voor Utrecht is dit jaar een nieuw contract afgesloten met de Vechtsebanen met een prijsverhoging van 11%.
Nieuw dit jaar is dat de leden die op de NSV uren (N-50,51,52,56 of 57) willen schaatsen zich vanaf 1 september zelf aan moeten melden op de NSV-site (1 euro administratiekosten). Nadere info daarover krijgen jullie in onze bevestigingsmail rond 1 september. Dit is gedaan op verzoek van NSV om hun ledenadministratie werk uit handen te nemen. STW zal nog abonnement- en trainingskosten incasseren bij de leden in het begin van het schaatsseizoen.
Let op: om deel te kunnen nemen aan de STW-ijstrainingen moet je wel eerst onze inventarisatie ingevuld hebben en ingedeeld zijn in de betreffende trainingsgroep.

Voor N53 kunnen vanaf dit jaar ook geen abonnementkaarten meer geregeld worden door de STW-ledenadministratie. Je moet zelf je toegang voor dat uur regelen middels een algemene Triavium Seizoenskaart (die je ook op andere vrije noren-uren kunt benutten), 10-ritten kaarten of losse kaartjes (zie Entreeprijzen – Triavium). Kosten voor die toegang voldoe je zelf bij de kassa. STW zal alleen het bedrag voor de trainingskosten (trainersvergoeding, BGP-bijdrage etc.) in rekening brengen.

Wedstrijdlicenties moet je persoonlijk rechtstreeks aanvragen bij de KNSB. http://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/ .
Komend seizoen zal de technische commissie voor de STW-jeugd een kennismaking met shorttrack organiseren in Nijmegen. Meer informatie zal worden gedeeld met de jeugd zodra dit bekend is.
Leden van STW die wekelijks willen shorttracken in Nijmegen kunnen zich aanmelden bij de training van NSV. STW organiseert zelf geen shorttracktrainingen dus je traint in een groep van NSV en betaalt het abonnement ook rechtstreeks aan NSV (https://www.nijmeegseschaatsvereniging.nl/index.php?page=25&sid=1).

Toegangspasjes
Wie nog een pasje heeft voor Utrecht van vorige jaren, kan dat dit jaar gewoon weer gebruiken, dat wordt dan geactiveerd voor je trainingsu(u)r(en) van dit jaar. De Utrechtse abonnementspasjes voor nieuwe leden kun je op de eerste training afhalen bij de kassa. Voor Nijmegen kun je ook de pasjes van vorig jaar weer gebruiken. Als je op de NSV-uren(N-50,51,52,56 of 57) schaatst dan moet je je pasfoto geupload hebben in je NSV account, zodat die afgedrukt kan worden op je pas. Zonder pasfoto heb je geen toegang op die uren. Voor nieuwe leden en de andere uren volgt nadere info als de uren zijn ingedeeld.

Openingsdata ijsbanen voor abonnementhouders (onder voorbehoud)
Utrecht zaterdag 1 oktober 2022 tot 19 maart 2023.
Het ringbaan seizoen in Nijmegen voor verenigingen loopt van 26 september t/m 26 maart m.u.v. de kerstvakantie.

Reacties
Met vragen kun je terecht bij ledenadministratie@stw-site.nl . Als je de afgelopen jaren bij STW geschaatst hebt, maar je wenst voor de komende winter geen abonnement, meld dat dan bij mij. Dan weten we dat we geen aanvraag meer van je hoeven te verwachten.

Floor van der Wilt

Schaatstrainingsgroep Wageningen

ledenadministratie@stw-site.nl,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.