Kom naar de STW-nazomer trainingen: skeeleren en bostrainingen

De vakanties zijn weer – bijna – voorbij en er zijn verschillende STW (na)zomertrainingen waar iedereen zich weer bij kan aansluiten. Veel van deze trainingen zijn in de afgelopen weken ook gewoon doorgegaan zoals de skeelertraining op vrijdagavond op de skeelerbaan in Ede. Jeugd, junioren en senioren zijn daarbij van harte welkom en op elk niveau kan worden deelgenomen aan de training. Zoveel verschillende leeftijden en sterktes op het zelfde moment in volle activiteit werkt enorm inspirerend, dus kom eens een kijkje nemen!

Dat geldt ook voor de bostrainingen. Vanwege Corona niet meer in het Arboretum maar er is voldoende ruimte op het veld aan de Englaan (jeugd) en in het mooie bosgebied op en rond de Wageningse Berg (junioren en senioren). Hierbij ook alle mogelijkheden om op eigen niveau weer aan je conditie te werken richting het winterseizoen, wat die ook mag gaan brengen!

Bovendien ook heel leuk om iedereen weer eens te zien en te spreken, vanzelfsprekend met inachtneming van de 1,5m. Nadere info over tijd en plaats van de trainingen zie:  Trainingen in de zomer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.