STW zomerfeest voor de jeugd

Het zomerfeest op camping de wielerbaan werd dit jaar een heus zomerkamp, waarbij meerdere gezinnen bleven overnachten in tent, caravan of camper. Jong en oud hebben genoten van de spelletjes, de bbq en het buiten zijn, zoals mooi verwoord door de familie de Schryver:

Het was als ouders fijn om met wat bekende en minder bekende gezichten van op en naast de Triavium schaatsbaan  te kunnen bijpraten  onder het genot van een zeer verzorgde BBQ.  We zijn al twee keer mee geweest op  het eindfeest en de vossenjacht in Wageningen maar daar stonden de  kinderen- terecht centraal.  Het was nu fijn om te kunnen praten met ouders en begeleiders.

Ook onze twee kinderen  hadden het als vanouds naar hun zin  gehad en de sfeer was super relaxed. En dat is geen toeval meer. We hebben redelijk sportieve kinderen en ze komen aan hun trekken bij STW. Toen we als Nijmegenaren bij STW starten, was het feit dat onze zoon Simon in de ochtend kon voetballen en s’avonds kon schaatsen een prima plan. Na twee jaar  zijn die praktische overwegingen al niet meer doorslaggevend, de mens- en kindvriendelijke sfeer die tijdens de schaatsbaantjes hangt, geeft ons een warm gevoel.


Het zomerfeest van STW werd een sportief en gezellig weekend voor schaatsers en hun ouders op camping Wielerbaan in Wageningen. De kinderen hebben zaterdagmiddag gezwommen en daarna op skeelers een zevenkamp gedaan waar iedereen gemotiveerd was om een goede  teamprestatie neer te zetten. Ondertussen werd de barbeque klaargezet op het groepsterrein. Na een heerlijk zomers diner in de zon, waar ook leden van het bestuur waren, kregen de kinderen een sportieve training met onder meer hoogspringen en verspringen.
’s Avonds werd met bibbers in de benen het spannende weerwolvenspel gespeeld. Voor de kampeerders volgde een goede nacht slapen in tent, caravan of camper. We sloten het weekend af met een ontbijtje. Bedankt Els en Lindy voor een heel leuk en fijn verzorgd weekend!

 

Op naar een mooi nieuw schaatsseizoen!


Familie De Schryver, met schaatsers Simon en Myrthe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.