Start Trainingen zomerseizoen 2023

De zomertrainingen gaan binnenkort van start. Hieronder lezen jullie de details van de diverse trainingen en de startdata. Daaronder ook enkele aandachtspunten voor de zomertrainingen.

 

Na het paasweekeinde starten de meeste zomertrainingen weer op. Zowel de bos-, fiets- en skeelertrainingen zijn leuke en gezellige trainingen gericht op conditie, techniek en plezier. Ieder is van harte welkom om op zijn/haar eigen niveau mee te trainen – op maandag (bos) en vrijdag (skeeler) zijn er aparte trainingen voor de jeugd.

 

Introducees welkom!

Mocht je kennissen, familie of vriendjes/vriendinnetjes kennen die belangstelling hebben voor onze zomertrainingen: nodig ze dan zeker uit om enkele keren mee te doen!

Ze kunnen 2x vrijblijvend kennis maken met de trainingen en vervolgens bepalen of ze lid willen worden.

 

Feestdagen

Op de volgende feestdagen gaan de trainingen niet door.

Bevrijdingsdag            Vrijdag 5 mei

Hemelvaartsdag        donderdag 18 mei

Pinksteren                  Maandag 29 mei

Donderdag 4 mei is er een verkorte bostraining, om bijtijds klaar te zijn voor de dodenherdenking. (De eerdere donderdag bostrainingen komen te vervallen i.v.m. ALV (20 april) en koningsdag (27 april).

 

Trainingen en weersomstandigheden

De Bos en Fietstrainingen gaan in principe altijd door, ongeacht het weer.

Bij uitzonderlijke en extreme omstandigheden kan de trainer besluiten om de training te laten vervallen om mogelijk onveilige situaties te voorkomen.

 

De skeelertrainingen zijn wel afhankelijk van het weer.

Bij regen en/of natte omstandigheden van de baan zal de skeelertraining niet doorgaan. Dit om onveilige situaties door onvoldoende grip op het asfalt te voorkomen. De skeelerdeelnemers worden door de trainer uiterlijk een half uur van tevoren via Whats-app communicatie op de hoogte gesteld als een training niet doorgaat. Ben je nieuw en wil je worden toegevoegd aan de skeeler whats-app groepen? Stuur even een mailtje met je 06 naar trainerscoordinator@stw-site.nl

Op enkele vrijdagen zal de reguliere training niet doorgaan, omdat er dan skeelerwedstrijden op de Edese skeelerbaan zijn (Kelderman Cup). De wedstrijddagen voor komend jaar worden nog bekend gemaakt via https://www.eijv.nl/index.php?page=36&sid=1 Deze wedstrijden zijn ook een uitgelezen mogelijkheden voor jong en oud om aan mee te doen, licentie is niet nodig!

 

Bijdrage kosten skeeleren Senioren & Junioren

Door de relatief hoge kosten van het gebruik van de skeelerbaan voor de skeelertrainingen wordt van iedere Senior & Junior (>13 jaar) deelnemer een bijdrage gevraagd van Euro 27,50 voor het gehele skeelerseizoen. Dit bedrag zal aan het einde van de zomer door de penningmeester worden geïncasseerd.

Bij deelname van 3 of meer skeelertrainingen geldt de bovenstaande afspraak. Door deelname aan de skeelertrainingen ga je akkoord met deze kostenbijdrage.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.