Gezellige en goed bezochte STW-verenigingsavond als afsluiting van het winterseizoen

De overgang van het winter naar het zomerseizoen blijkt een mooi moment te zijn om als STW terug te kijken op het schaatsseizoen en de prijzen van het Clubkampioenschap uit te reiken.

De stamppotavond heeft zich inmiddels ontwikkel tot een jaarlijks brede STW-verenigingsavond. Voor afgelopen donderdag had de STW-activiteitencommissie een avondvullende programma georganiseerd waarvan jong en oud hebben genoten. Zeer veel dank voor de goede organisatie!

Als aftrap was er (na inspectie van Jolle) een gevarieerd stamppotbuffet, mogelijk volgend jaar ook met pannenkoeken aangezien niet de hele jeugd dol op stamppot is 😉.

Na het eten werden de schaatsdiploma’s van de Jeugd uitgereikt door de jeugdtrainers. Deze diploma’s lopen van A tot F waarbij F voor de vergevorderde schaatsers staat.

Trots liet de Jeugd hun schaatsdiploma’s zien en kunnen ze zich deze zomer met de bostraining en skeelertraining gaan voorbereiden op het volgende seizoen.

De prijzen werden aan de STW clubkampioenen uitgereikt door Flip van Leeuwe en Jan Heeres. In een eerder bericht zijn alle uitslagen en PR’s terug te vinden.

Interessante presentaties van bijzondere sportprestaties volgden daarna.

Sinne de Boer vertelde over zijn 24 uurs skeelertocht (meer informatie lees je hier) en Max Kleinrensink gaf een overzicht van zijn shorttrackprestaties en zijn verdere stappen richting de topsport.

Vanuit het STW-publiek kwamen er nog diverse vragen aan deze mannen waardoor verschillende aspecten nader werden uitgediept.

De avond werd afgesloten met een blik op het gevarieerde trainingsprogramma voor het zomerseizoen.

Alle gelegenheid om voldoende conditie, kracht en techniek richting het najaar op te gaan bouwen!

 

We zien elkaar weer op de Algemene Ledenvergadering op 20 april as.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.