Terugblik ALV (2) – Dank aan Huub Oude Vrielink en Bauke Abma

STW biedt zowel ’s zomers als ’s winters een trainingsprogramma waarbij de leden kunnen trainen binnen hun eigen leeftijdscategorie en op hun eigen niveau. Getraind wordt er onder leiding van gediplomeerde trainers. De Technische Commissie en de trainers zorgen ervoor dat dit allemaal mogelijk is. Tijdens de ALV werd door de voorzitter van de TC – Coen Beaujon – afscheid genomen van Huub Oude Vrielink (oud voorzitter TC) en van Bauke Abma (trainer).

Dank aan Huub Oude Vrielink

Huub Oude Vrielink  stond in 2017  aan de wieg van de TC, samen met Harry Hansma en onder anderen Robbert Kamphuis. In de doelen van de mogelijk eerste TC-vergadering: “We constateren dat we als TC onze aandacht willen richten op het bevorderen van de (schaats­technische) vooruitgang van de leden en van een lerende omgeving waar je graag bij wilt zijn. Als sleutelwoorden kunnen we “enthousiasme” en misschien ook wel “bevlogenheid” gebruiken. Mogelijk zal het zo zijn dat hoe leuker en beter de trainingen worden uitgevoerd het enthousiasme vanzelf groeit.” Iets wat Huub jarenlang met enorm enthousiasme en gedrevenheid in de praktijk bracht om de trainingen leuk én effectief te maken voor de junioren.

Een jaar geleden heeft Huub afscheid genomen van de TC en soms is het nodig iets te herstellen wat eigenlijk een jaar geleden had moeten gebeuren. In dit geval betreft het een officieel dank aan Huub voor zijn werk in de TC. Tijdens de ALV sprak Coen Beaujon namens de TC  lovende woorden voor de grote inzet van Huub Oude Vrielink voor de STW.

Met een persoonlijke brief en een bos bloemen heeft Coen de dank van de STW overgebracht.

Dank aan Bauke Abma

Er waren ook lovende woorden en dank voor de grote inzet van Bauke Abma voor de STW. Bij navraag was het niet helemaal duidelijk sinds wanneer hij nu precies gestart is met training geven bij de STW, maar sinds seizoen 2001-2002 worden al trainersabonnementen geregistreerd. Kenmerkend als trainer zijn fanatisme om dingen zo goed mogelijk te doen, veel te leren, veel te discussiëren en zijn verrassende denkwijzen. Verder natuurlijk DE weerman, ijskenner en voorspeller van natuurijs, Vanuit zijn Meteo-kennis ook een van de weinigen die met recht daar wat zinnigs over mocht vertellen.

Ook voor Bauke bracht Coen de dank van de STW met een persoonlijke brief en een bos bloemen over.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.