Trainingen voor jeugd en junioren weer van start!

In deze Corona tijd kunnen we voorlopig nog niet starten met de trainingen van de volwassenen, maar wel met de trainingen voor Jeugd en Junioren! Dat is goed nieuws!. Wel moet dit gebeuren onder voorwaarden. Daarvoor is een protocol gemaakt waaraan een ieder zich moet houden. Het protocol trainingen STW tijdens corona  is hierbij toegevoegd.
In contact met de gemeente Wageningen zijn er drie corona-coördinatoren aangewezen. Dit zijn José Koumans namens het bestuur, Lindy Messchendorp namens de jeugdcommissie en Harry Hansma namens de TC/trainers.

Welke trainingen voor wie?
Alleen de zomertrainingen in het bos en skeeleren kunnen starten voor Jeugd en Junioren.

Corona protocol
Hoewel jeugd en junioren mogen trainen, zijn er wel voorwaarden verbonden aan de wijze waarop de trainingen nu worden ingericht. Het is van belang voor iedereen om zich daaraan te houden, om mogelijke besmettingen te voorkomen!
In het protocol trainingen STW tijdens corona kunnen jullie lezen wat de voorwaarden zijn.

Wie-Wat-Wanneer

Groep Trainer(s) 1e training Start Einde Start/einde Locatie

  • Maandag – Bos Junioren,  Harm Smit 11-mei 18.30 20.00 Scheidingslaan – Wageningen
  • Maandag – Bos Jeugd, Coen Beaujon 11-mei 18.30 19.45 Ingang Arboretum, Gen. Foulkesweg
  • Vrijdag – skeeler Jeugd Evert Los 15-mei 19.00 (aanwezig 18:50) -20.00,
  • Vrijdag – skeeler junioren Dick Nap, 15 mei 19.00 (aanwezig 18.50 uur) – 20.30

Adres Skeelerbaan EIJV –   Langekampweg 6, Ede

Introducees welkom

Mocht je vriendjes/vriendinnetjes of familie kennen die belangstelling hebben voor onze jeugd/junioren zomertrainingen, nodig ze dan uit om eens te komen kijken of zelf deel te nemen. Ze kunnen vrijblijvend enkele keren kennis maken met de trainingen en vervolgens bepalen of ze lid willen worden om het gehele seizoen verder deel te nemen aan een of meer trainingen.
Voorwaarde: vooraf aanmelden met NAW gegevens bij Jeugdcommissie (jeugd@stw-site.nl, Els Schoemaker 06-11276212)

Feestdagen

Op de volgende feestdagen gaan de trainingen niet door.
Pinksteren maandag 1 juni

Trainingen en weersomstandigheden

De bostrainingen gaan altijd door, ongeacht het weer.
Bij uitzonderlijke en extreme omstandigheden kan de trainer echter besluiten om de training te laten vervallen om mogelijk onveilige situaties te voorkomen.

De skeelertrainingen zijn wel afhankelijk van het weer.
Bij regen en/of natte omstandigheden van de baan zal de skeelertraining niet doorgaan. Dit om onveilige situaties door onvoldoende grip op het asfalt te voorkomen. De skeelerdeelnemers worden door de trainer uiterlijk een half uur van tevoren op de hoogte gesteld als een training niet doorgaat. Dit gebeurt via Whats-app communicatie aan de rijders.

Bijdrage kosten skeeleren Junioren

Door de relatief hoge kosten van de skeelertrainingen wordt van iedere Junior deelnemer een bijdrage gevraagd van Euro 27,50 voor het gehele skeelerseizoen. Dit bedrag zal aan het einde van de zomer door de penningmeester worden geïncasseerd.
Dit is van toepassing bij deelname aan 3 of meer skeelertrainingen. Door deelname aan de skeelertrainingen ga je automatisch akkoord met deze kostenbijdrage.

STW leden zijn verzekerd

Alle personen met een STW lidmaatschap zijn via de KNSB verzekerd voor invaliditeit of overlijden. Dit geldt voor het geval dat een dergelijke situatie zich voordoet tijdens de door STW georganiseerde trainingen. Dit is gelukkig nog nooit voorgekomen, maar wel goed om te weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.