Verlengde zomertrainingen

Vanwege de verlate opening van de ijsbaan in Nijmegen, zullen we wat langer doorgaan met de zomertrainingen. Tot en met zaterdag 24 september vinden de zomertrainingen plaats volgens de reguliere tijdstippen:

 

Maandag: Bostraining voor jeugd, junioren en senioren. Aanvang om 18h30 aan de Scheidingslaan, Wageningen

Donderdag: Bostraining voor junioren en senioren. Aanvang om 18h30 aan de Scheidingslaan, Wageningen.

Vrijdag: Skeelertraining voor jeugd, junioren en senioren. Verzamelen om 18h45 aan de Langekampweg 6, Ede (Skeelerbaan EIJV).

Zaterdag: Fietstraining voor junioren en senioren. Verzamelen om 14h30 aan de Scheidingslaan, Wageningen.

 

Vanaf maandag 26 september gaan we, tot aan de overgang naar de wintertijd (dus t/m zaterdag 29 oktober) door in afgeslankte vorm met de na-zomertrainingen middels het volgende schema:

 

Maandag: Bostraining voor jeugd, junioren en senioren om 18h00. Verzamelen aan de Scheidingslaan, Wageningen. (Let op het eerdere tijdstip!) 

Vrijdag: Skeelertraining voor jeugd, junioren en senioren. Aanvang vanaf 18h45 bij de skeelerbaan van EIJV, Langekampweg 6, te Ede.

Zaterdag: Fietstraining voor junioren en senioren om 14h30. Verzamelen aan de Scheidingslaan, Wageningen.

 

Heb je nog niet eerder meegedaan met een van de zomertrainingen, maar lijkt het je leuk om aan te haken? Kom vooral een keer langs! De trainingen zijn laagdrempelig en gericht op ieder niveau, en zowel goed voor je schaats/skeeler/fietstechniek als ook je conditie.

 

Tot slot: Vrijdag 30 september zal de skeelertraining komen te vervallen, maar kun je wel meedoen aan de Kelderman Cup. Voor meer informatie zie https://www.eijv.nl/index.php?page=36&sid=1 De skeelertrainingen zullen verder alleen doorgaan bij droog weer. Dit wordt van te voren door de trainers gecommuniceerd via de skeeler-app. Wil je hieraan worden toegevoegd? Laat het even weten door een mailtje te sturen naar trainerscoordinator@stw-site.nl

De overige trainingen gaan in principe altijd door: mocht dat toch niet zo zijn (bijv. bij extreem weer) wordt uiterlijk 2 uur van te voren door de trainer hierover een bericht geplaatst op de STW-Schaatspraat, zie https://stw-site.nl/forum/list.php?2

De TC

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.