Jolle wint 2e STW-tijdrit in herfstachtige omstandigheden

Op 17 september jl. is de 2e STW-tijdrit verreden op het nieuwe parcours. De sommige toch wel pittige buitjes op de heenweg zorgden voor herfstachtige omstandigheden en de wind is een belangrijke tegen/meespeler op deze route.

Deze keer was hij Noord/Noord-Oost.

Acht STW-ers gingen de uitdaging aan waarbij het voor sommigen de eerste keer was dat ze deze route in deze richting fietsten. Omdat het geen rondlopende rondje is en vanaf Hoenderloo verder naar Otterlo wordt doorgefietst konden spullen niet achtergelaten worden. Dat gaf mede aanleiding tot de vraag of volgend jaar de route misschien zou moeten worden aangepast. Dit zou in de evaluatie meegenomen kunnen worden.

Ook blijkt er op deze weg een Strava- segment te zijn dat gehanteerd zou kunnen worden.

 

Om te komen tot een vergelijking met de tijden van de 1e tijdrit dit voorjaar is vooralsnog het parcours gehandhaafd gebleven.

Jolle bleek daarbij de snelste en wel zoveel sneller dat de finishfoto, die Flip zou maken, niet gemaakt is omdat hij door Jolle werd ingehaald.

Bij de dames was Martine de snelste.

Op basis van de tijdrit heeft Sander een nieuw segment aangemaakt: STW Tijdrit 2022. Kunnen degenen die er gisteren niet bij waren hun vorm nog testen of alvast trainen voor volgende jaar!

 

 

De uitslagen zijn (min:sec):
1. Jolle Landman (12:59)
2. Sander Schot (14:00)
3. Jan Heeres (15:00)
4. Jack Schoenmakers (15:34)
5. Michiel Sartorius (15:59)
6. Martine Margadant (16:16)
7. Harry Hansma (16:19)
8. Flip van Leeuwe (16:50)

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.