Nieuws

2e STW-Tijdrit 2020 sneller dan ooit met weer een nieuw STW-Parcoursrecord!

 

Afgelopen zaterdag werd opnieuw een memorabele editie van de (2e) STW-Tijdrit verreden op het vaste parcours van 10 km op de Utrechtse Heuvelrug bij Rhenen. Bij deze 2e test kunnen STW-ers zien in hoeverre ze progressie hebben gemaakt sinds de 1e tijdrit (zie bericht van 14 juni jl) aan het begin van het seizoen en hun vorm testen richting het komende schaatsseizoen.

Zoals Joop al meldde op Schaatspraat is er, evenals het vorige parcoursrecord waarbij Christiaan al onder 14 minuten-grens dook, ditmaal weer geschiedenis geschreven met een nog snellere rit door Robert Braam. Hij scherpte het parcoursrecord verder aan met maar liefst 27 sec tot 13 minuten en 27 seconden!

Hij heeft deze rit lang uitgekiend en er heel planmatig naartoe gewerkt en het resultaat is daar. Goed werk en gefeliciteerd, aldus Joop.

 

Ook een aantal andere STW-ers hebben hun persoonlijke records kunnen aanscherpen en hun trainingsarbeid deze zomer in een scherpere tijd kunnen omzetten. Dit waren o.a. Jan Knegt, Jan Westeneng (2 sec sneller) en Michiel Satorius (aanscherping met 14 sec).

Volledig leeg gereden maar zeer voldaan begaf de groep zich weer naar Wageningen en over enkele weken lonkt alweer het ijs, dat hoopt iedereen althans van harte, aan de conditie zal het niet liggen!

 

Uitslag:

Robert Braam 13.27 (PR en STW-Parcourrecord)

Christiaan van de Berg 14.09

Jolle Landman 14.59

Jan Westeneng 16.40 (PR)

Jan Heeres 17.15

Jacques Schoenmaker 17.17

Peter Vlaar 17.44

Michiel Satorius 18.14 (PR)

Harry Hansma 18.14

Jan Knegt 18.36 (PR)

Hubert Braakhuis 18.49

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *