STW schaatscursus voor ouders en volwassenen, nov-dec 2023

In het nieuwe schaatsseizoen gaat STW een schaatscursus voor ouders van jeugdleden en andere geïnteresseerde volwassen organiseren. Dit zal plaatsvinden op de zaterdagavond in Triavium, parallel aan het jeugdschaatsuur. Het betreft een ‘proef’ schaatscursus voor volwassenen, wat betekent dat het eerst een eenmalige activiteit is, waarna we zullen evalueren of we dit in de toekomst vaker kunnen doen. Het is al lang een wens van ouders om zelf ook te kunnen schaatsen, wanneer zij hun kind naar Nijmegen brengen voor het jeugduur. Deze cursus geeft een mooie gelegenheid daarvoor, maar er zijn mogelijk ook een aantal nadelen, zoals de veiligheid op het ijs en een andere sfeer (niet meer alleen jeugd). Daarom willen we geen ouders /volwassenen toelaten die al goed en snel kunnen schaatsen, omdat dit de schaatsvrijheid van de kinderen teveel beperkt. De jeugd blijft dus de belangrijkste doelgroep van dit schaatsuur! We hopen dat we met deze cursus niet alleen de wensen van een aantal ouders en andere volwassenen kunnen vervullen, maar dat we hiermee juist iets extra’s toevoegen aan het altijd bruisende en enthousiaste STW jeugduur.

STW biedt de volgende cursus aan:
Een schaatscursus, alleen voor volwassenen van niveau LES (dus voor beginnende schaatsers die pootje-over onvoldoende of niet beheersen).
Data: 11, 18 en 25 november, 9 en 16 december.
Tijd 18.45-19.45 uur
Prijs: € 75,- (de prijs is inclusief entree voor de ijsbaan en training door gediplomeerde trainer).

Heb je interesse, meld je dan aan via het STW formulier: aanmelden schaatscursus STW (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeCKLLMMkRuJCVuZAGpxWBaOQnTgebKzJ4UADjTVHLnKI4HCg/viewform)
Selecteer: Schaats LES ouders N54 NIJMEGEN ZA 18:45-19:45

Na je aanmelding wordt door de TC/trainer bepaald of het niveau passend is.
Het maximum aantal deelnemers: 15 (bij meer aanmeldingen gaan ouders van op het jeugduur schaatsende kinderen voor).

Mocht je vragen over de cursus hebben, aarzel dan niet om een van de trainers of iemand van het bestuur te benaderen, of stel je vraag via de mail.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.